İSTANBUL / KADİKÖY - Hayriye-Kemal Kusun Özel Eğitim Anaokulu

Hayriye-Kemal Kusun Özel Eğitim Anaokulu

Adres
CAFERAĞA MAH. DR. ESAT IŞIK CAD. HAYRIYE KEMAL KUSUN BLOK NO 100/3 İÇ KAPI NO 1 KADIKÖY / İSTANBUL
Vizyon
0-36 ay erken çocukluk eğitimi ve 37-78 ay okul öncesi eğitimi gruplarında özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler ile normal gelişim gösteren öğrencilere, bu öğrencilerin velilerine ulaşarak erken çocukluk eğitimi alanında ve okul öncesi alanlarında alana, velilere önderlik ve rehberlik etmek. Aile eğitimleri düzenlemek ve aldıkları eğitimleri en etkili biçimde uygulamalarını sağlamak.
Misyon
Türkiye Milli Eğitim Sisteminin temel değerleri ışığında fırsat ve imkan eşitliğini üst düzeyde sağlayarak okulumuzda eğitim alan tüm öğrencilerin performansları, ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilerle, ailelerle çalışmalar yapmak ve onlara rehberlik etmek. Bu süreçte güncel gelişmeleri takip ederek kuruluşlarla iş birliği yapmak, projeler hazırlamak, seminerler düzenlemek ve etkinlikler yapmak.
Ders Başlama :9.30 Ders Bitiş: 14.30
MODA YOĞURTÇU PARKININ YANINDADIR